Welkom bij ATOP GS - Gespecialiseerde Schoonmaak...

Aanpak

HomeAanpak
  1. https://atop-gs.be
  2. >
  3. Aanpak

Aanpak

TIMING

Zowel voor ongediertebestrijding, preventieve behandelingen of gespecialiseerde schoonmaak schikken wij ons naar uw timing, ook buiten de normale werkuren staan we voor u klaar. Na oproep zijn we binnen de 24 uur ter plaatse met een snelle, discrete en uitstekende service.

We zorgen na contact voor vaststelling, prijsofferte en indien mogelijk zelfs voor directe oplossing van uw ongedierteprobleem.  Ook voor ongediertepreventie met contractuele overeenkomst zijn er voor onze klanten interessante voorwaarden betreft timing opgenomen.  

We werken met meerdere deskundigen in dezelfde regio zodat we ons gemakkelijk kunnen schikken naar het moment dat voor u het beste past.

KWALITEIT

Zowel voor ongediertebestrijding, preventie en gespecialiseerde schoonmaak streven we naar de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

ATOP bvba werkt sinds 1992 met ervaren mensen die écht weten hoe een probleem met ongedierte moet aangepakt worden. We weten heel goed wat er effectief moet gebeuren om een preventieve bestrijding op te starten. Bij ATOP bvba geen halve waarheden. We werken met specifieke procedures en producten om zo altijd tot het gewenste resultaat te komen.

Door alle mogelijke oplossingen samen met u te overlopen en door gebruik te maken van onze professionele werkmethodes zorgen we voor een uitsluitend kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

FLEXIBILITEIT

Als dienstverlenend bedrijf komen we hoogstwaarschijnlijk op uw werkvloer terecht. Om u en uw activiteiten niet te storen moeten wij ons flexibel opstellen. Daarom gaan we altijd tewerk op een moment dat voor u het beste past, zelfs al valt dit buiten de gewone werkuren.

Ons plan van aanpak wordt dusdanig opgemaakt in functie van uw zaak met de bedoeling een overeenkomst te vinden waarbij we de activiteiten van uw bedrijf niet hinderen. Onze werknemers zijn allen in het bezit van een VCA-certificaat, werken snel en discreet en zijn zich heel bewust van de gevaren op de werkvloer. Na elke job wordt een evaluatie gedaan met wederzijdse bevindingen en wordt er aangepast waar nodig.

Voor preventieve behandelingen nemen we zelf contact met u op en schikken we ons altijd naar het tijdstip dat voor u het beste past.

BUDGET

Zowel voor een éénmalige interventie, voor de opstart van een preventief bestrijdingsplan of voor een gespecialiseerde schoonmaak komen we gratis ter plaatse om een duidelijk overzicht te krijgen voor opmaak van prijsbestek.

Na onderling overleg over de omvang, de duur en de aanpak van de werken kunnen we bij uw akkoord van start gaan. Als er gedurende de behandelingen onvoorziene meerwerken tevoorschijn komen zal u daar niet voor bijbetalen. Alle extra kosten nemen we op ons zodat u nooit meer hoeft te betalen dan het vooraf overeengekomen bedrag.

We zorgen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en garanderen een perfecte dienstverlening voor uw investering. Als u een gelijkaardige dienstverlening elders voordeliger zou vinden gaan we graag prijs en kwaliteit vergelijken om tot een overeenkomst te kunnen komen.