Welkom bij ATOP GS - Gespecialiseerde Schoonmaak...

Coronavirus: ontsmetting van lokalen, winkels en gebouwen

HomeCoronavirus: ontsmetting van lokalen, winkels en gebouwen
  1. https://atop-gs.be
  2. >
  3. Coronavirus: ontsmetting van lokalen, winkels en gebouwen

Speciale omstandigheden vragen om speciale maatregelen. Als u geconfronteerd wordt met besmetting met het coronavirus SARS-CoV-2, of het risico op besmetting wil beheren, staat ATOP bvba graag tot uw dienst.

Gespecialiseerde schoonmaak

De pandemie, veroorzaakt door het coronavirus SARS-CoV-2, heeft een ongeziene impact op onze maatschappij. De maatregelen om het risico tot besmetting met het virus in te perken zijn drastisch en hebben verregaande gevolgen voor zowat elke economische sector.

Tijdens de pandemie, en eens het risico op besmetting geweken, zijn hygiënische maatregelen primordiaal. De ervaren en specifiek geschoolde en gediplomeerde mensen van ATOP bvba staan aan uw zijde voor het desinfecteren van uw professionele ruimten:

  • Zorgcentrum, ziekenhuis
  • Kantoor: open space (open kantoor), individueel kantoor, vergaderruimte, gemeenschappelijke ruimte
  • Industrie, fabriek, verdeelcentrum
  • Winkel, warenhuis, opslagruimte, magazijn
  • School, openbaar domein, cultuurhuis, bibliotheek, sportcentrum
  • Voertuig

Bent u actief in een andere sector? Contacteer ons vrijblijvend.

Specialistenwerk

ATOP bvba is gespecialiseerd om uitzonderlijke vervuilingen en besmettingen in extreem moeilijke omstandigheden op de meest efficiënte manier te reinigen en in hun oorspronkelijke staat te herstellen.

Ervaren professionals

We werken met ervaren en specifiek geschoolde en gediplomeerd (NACSC) mensen, volgens vooropgestelde procedures en veiligheidsmaatregelen, om op een veilige en gezonde manier het gewenste resultaat te behalen.

Optimale techniek

We zijn uitgerust met verschillende types ULV machines, voor kleine en grote ruimtes. We gebruiken Umonium Master in combinatie met Visiofume zodat de vernevelde partikels langer in de lucht blijven hangen. Zo krijgen alle omliggende oppervlaktes de kans om in aanraking te komen met de ontsmettende partikels en krijgt het virus geen kans om te overleven.

TIMING

Interventie op het moment dat u past

Wij schikken ons naar uw timing, ook buiten de normale werkuren staan we voor u klaar. Na oproep zijn we binnen de 24 uur ter plaatse met een snelle, discrete en uitstekende service. We werken met meerdere deskundigen in dezelfde regio zodat we ons gemakkelijk kunnen schikken naar het moment dat voor u het beste past.

We zorgen na contact voor vaststellingprijsofferte en indien mogelijk zelfs voor directe oplossing van uw probleem.

KWALITEIT

Kwalitatieve dienstverlening door professionele werkmethodes

ATOP bvba werkt sinds 1992 met ervaren mensen en met specifieke procedures en producten om zo altijd tot het gewenste resultaat te komen.

Door alle mogelijke oplossingen samen met u te overlopen en door gebruik te maken van onze professionele werkmethodes zorgen we voor een uitsluitend kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

FLEXIBILITEIT

Plan van aanpak aangepast aan uw zaak

Ons plan van aanpak wordt dusdanig opgemaakt in functie van uw zaak met de bedoeling een overeenkomst te vinden waarbij we de activiteiten van uw bedrijf niet hinderen. Onze werknemers zijn allen in het bezit van een VCA-certificaat, werken snel en discreet en zijn zich heel bewust van de gevaren op de werkvloer. Na elke job wordt een evaluatie gedaan met wederzijdse bevindingen en wordt er aangepast waar nodig.

BUDGET

Professionele dienstverlening met de beste kwaliteit voor de juiste prijs

We komen gratis ter plaatse om een duidelijk overzicht te krijgen voor opmaak van prijsbestek. Na onderling overleg over de omvang, de duur en de aanpak van de werken kunnen we bij uw akkoord van start gaan. Als er gedurende de behandelingen onvoorziene meerwerken tevoorschijn komen zal u daar niet voor bijbetalen. Alle extra kosten nemen we op ons zodat u nooit meer hoeft te betalen dan het vooraf overeengekomen bedrag.

We zorgen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en garanderen een perfecte dienstverlening voor uw investering. Als u een gelijkaardige dienstverlening elders voordeliger zou vinden gaan we graag prijs en kwaliteit vergelijken om tot een overeenkomst te kunnen komen.

Beste klant,
Indien u van onze diensten gebruik wenst te maken, gelieve te mailen naar info@atop.be of gebruik onderstaand formulier voor een snelle regeling.
Dank u.

[contact-form-7 id=”5572″ title=”Contactformulier 1″]

Privacy telt. Lees ons Privacybeleid.